Зіркова українська тенісистка розповіла, як хотіла покалічити росіянку під час матчу

Українська тенісистка Марта Костюк пригадала матч проти росіянок Вероніки Кудерметової та Анастасії Павлюченкової на турнірі WTA у Римі на початку повномасштабного вторгнення їхньої країни в Україну. В інтерв'ю "Спорт-Експрес" Костюк зізналась, що хотіла поквитатися з представницями країни-агресора, сильно запустивши м’ячем їм у голови, передають Патріоти України.

«Я жодного разу нікому з них не потиснула руку. Перший такий матч в мене був проти пари російської пари Вероніка Кудерметова — Анастасія Павлюченкова на турнірі WTA у Римі [сама грала із Єленою Габріелою Русе — прим. Д.В.].

Мене так ковбасило у тому матчі! Просто хотілося їм м’ячем у голову вгатити. Все інше мене не цікавило. Вони добре грали, і в підсумку виграли той турнір. Мені було настільки погано, що я викликала фізіо на корт і сказала, що не можу ні грати, ні дихати. Мене просто увели. Руки я їм не потиснула", - сказала Костюк.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...