​Зіркові гравці, які могли б бути в українських клубах

Розмови про трансферах з точки зору раціональності не мають майже ніякої практичної цінності, оскільки переходу власне не відбулося. Деякі з таких міркувань і зовсім залишаються на рівні чуток, в той час як інші угоди зриваються з тих чи інших причин. Втім, давайте трохи відпочинемо від сухих фактів і поговоримо про ряді випадків, коли відомі футболісти, які грають сьогодні в топ клубах Європи, потенційно могли опинитися в складі однієї з українських команд. Деякі букмекерські контори приймають ставки, в тому числі і на трансфери, однак пам'ятайте, що в азартних іграх набагато простіше програти, ніж навіть вийти в нуль. За посиланням можна почитати про те, що дає промокод 1хbet, однак ознайомтеся з реальними відгуками користувачів про букмекерів.

Вірджіл Ван Дейк

Один з лідерів лінії оборони сьогоднішнього Ліверпуля Вірджіл Ван Дейк звернув на себе увагу грандів європейського футболу ще в 2013 році. Так, згідно з однією з версій, в списку претендентів на голландця значився і харківський Металіст, проте в підсумку захисник перебрався в Селтік, і, швидше за все, не шкодує про свій вибір. Після двох сезонів у складі шотландської команди Ван Дейк переїхав до Англії, де спочатку виступав за Саутгемптон, а з 2018 року грає за Ліверпуль, в якому є одним з лідерів.

Роберт Левандовскі

Головний бомбардир Баварії Роберт Левандовскі вважається одним з кращих нападників в світі, і його результати справді вражають. Ще за часів виступів за познанський Лех Левандовскі міг виявитися все в тому ж харківському Металісті, проте в боротьбу за перспективного гравця вчасно включилася дортмундська Боруссія і переманила поляка до себе. У складі джмелів Левандовскі відіграв 4 роки, а з 2014 захищає кольори мюнхенської Баварії, з якої вже встиг завоювати цілий ряд як командних, так і індивідуальних трофеїв.

Мохаммед Салах

Можливо, Мохаммед Салах міг потрапити в донецький Шахтар, який завжди славився багатством на легіонерів. Так, згідно з однією з версій, селекціонери клубу звернули увагу Мірчі Луческу на перспективного форварда, коли Салах грав ще в Єгипті. Однак, румунський фахівець не побачив в єгиптянина потенціал. Проте, талант гравця помітили спочатку в Базелі, а потім Салах переїхав до Лондона, де виступав за Челсі. Змінивши кілька клубів, форвард в результаті підписав контракт з Ліверпулем, в якому зумів швидко стати лідером атак. У складі мерсисайдців Салах завоював довгоочікуване для Ліверпуля чемпіонство АПЛ, а також виграв з «червоними» Лігу Чемпіонів.

Неймар також міг свого часу опинитися в Шахтарі. Звучить досить правдоподібно, адже в донецькому клубі завжди було багато бразильців. Шахтар звертався до Сантосу з приводу трансферу Неймара, але запропонована Донецькому сума не влаштувала бразильський клуб. У Барселони же грошей досить, і тому саме на Камп Ноу в 2013 році відправився бразильський форвард. З 2017 року Неймар грає за ПСЖ. Можна припустити, що він, навряд чи, шкодує про втрачену можливість пограти за «гірників», адже в складі синьо-гранатових гравець двічі вигравав Ла Лігу і інші внутрішні кубки, а також ставав тріумфатором Ліги Чемпіонів у сезоні 2014/15.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...