Зірковий актор голлівудських бойовиків став реальним героєм для пасажирів літака, який зазнав аварії (відео)

"Сама сумна зірка Голлівуду" Кіану Рівз, проявив себе, як справжній герой в екстремальній ситуації.

Це сталося в той час, коли 54-річний актор летів в пасажирському літаку United Airlines з Сан-Франциско в Лос-Анджелес, передають Патріоти України.
Через несправність лайнер приземлився в каліфорнійському містечку Бейкерсфілді, аеропорт якого в той день був закритий. Через три години після посадки пасажирам так і не принесли багаж, і Кіану Рівз не розгубився і допоміг організувати поїздку для пасажирів до місця посадки.
Пасажири, які летіли разом з Рівзом, зняли на відео, як актор домовляється з представниками авіакомпанії про те, що робити далі.
Більш того, по дорозі в Лос-Анджелес Кіану Рівз розважав пасажирів як міг: розповідав цікаві факти про каліфорнійські міста і включав місцеву кантрі-музику, робив селфі, розповідав факти про Бейкерсфілд.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...