Зірковий актор із серіалу "Гра в кальмара" підтримав Україну на Каннському кінофестивалі (фото)

У березні відомий британський актор Бенедикт Камбербетч вийшов на сцену Santa Barbara International Film Festival із прапором України, а цього разу зірка серіалу "Гра в кальмара" Лі Чон Че з'явився на Каннському кінофестивалі з синьо-жовтою стрічкою, повідомляють Патріоти України.

Актор був у елегантному костюмі молочного кольору, білосніжній сорочці та лоферах. Завершувала образ хустинка в синьо-жовтих тонах, яка помітно виділялася на тлі всього вбрання. У такий спосіб Лі Чон вирішив висловити солідарність із нашою країною.

У 2021 році Лі знявся в головній ролі в серіалі про виживання від Netflix "Гра в кальмара", після чого до нього прийшла світова популярність та любов глядачів. За зйомки у картині він був номінований на кілька премій та нагород.

"Гра в кальмара" - південнокорейський веб-серіал у жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера та драми. Серіал знайомить глядачів із групою людей, які через нестачу грошей погоджуються брати участь у таємному турнірі на виживання з фінальним призом у розмірі 45,6 млрд вон (38,5 млн доларів США). 17 вересня 2021 року відбулася світова прем'єра серіалу на платформі Netflix.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...