Зірковий американський актор розповів, що бореться з двома типами раку

Джон Джей Йорк

Зірка серіалу Головний госпіталь Джон Джей Йорк розпочав процес трансплантації стовбурових клітин крові. Про це повідомляє People.

У вересні актор повідомив, що в грудні минулого року йому діагностували дві форми раку - мієлодиспластичний синдром і множинну тліючу мієлому - обидві з яких є захворюваннями крові та кісткового мозку. Тому пошук донора став першочерговим завданням.

"Перший тиждень - це восьмиденний процес важкої хіміотерапії, під час якого я, ймовірно, втрачу волосся, і це нормально. Я можу померти. Я маю на увазі, можливо, не від хіміотерапії, а коли почнеться трансплантація. Отже, після восьми днів різноманітних хіміотерапевтичних процедур, які вони проводять, вони фактично стирають з мого тіла те, з чим я жив, з погляду моєї крові, ДНК і всього цього протягом усього мого життя. Вони все вичистять, а потім вставлять мені щось нове від донора. І це буду новий я", - говорив він.

Після того, як він отримає трансплантат стовбурових клітин крові, він пройде через "100-денний процес", в ході якого він повинен щодня відвідувати лікарню протягом 100 днів для проходження тестів.

"Я б сказав, що перші 20 днів - вирішальні. Я думаю, що з першого дня трансплантації, через 14-20 днів, за допомогою щоденних тестів вони зможуть сказати, як я отримую і приймаю стовбурові клітини", - уточнив актор.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...