Зірковий британський актор прибув до Києва і показав, чим здивував його український готель (фото)

Британський актор, письменник і телеведучий Стівен Фрай, який підтримує Україну від початку повномасштабної війни, приїхав до України. Про це він повідомив у Instagram, показавши фото купе у спальному вагоні "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

"Спальний вагон від польського кордону до Києва. Зараз приїду туди", - написав зірка фільмів "Уайлд", "Аліса в країні чудес" та "Шерлок Холмс".

Згодом він поділився враженнями від київського готелю. "Все цілком нормально, але у більшості номерів британських готелів немає протигазів", - написав він.

Відомо, що Стівен Фрай став ведучим Третього Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві 6 вересня. "Людина, мозок якої офіційно визнано надбанням Великобританії. Він постійно підтримує Україну в її боротьбі за існування та незалежність, про що яскраво свідчать його інтерв'ю з гостями, - повідомили організатори Саміту. - Крім того, допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, яка збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених будинків".

"Офіс президента України запитав, чи можу я взяти на себе обов'язки організатора саміту з психічного здоров'я, який проходить у Києві, столиці України. Зараз я прямую туди різними способами, про які не розповідатиму. Для мене велика честь бути запрошеним, і на мій погляд, проведення такого саміту надзвичайно добре відображає відкритість та здоровий глузд українського уряду. Це зовсім не пропагандистський трюк, а справжнє об'єднання неврологів, соціологів, психологів і тих, хто працює з психічними травмами", - розповів Фрай про свою місію.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...