Зірковий футболіст виграв парі і змусив віджиматися не менш уславленого одноклубника

Альберто Морено програв парі Мохамеду Салаху.

Мохамед Салах виграв парі. Ілюстрація: Факти.

Лідер атак «Ліверпуля» Мохамед Салах, до речі, визнаний кращим футболістом команди Юргена Клоппа в квітні, виграв суперечку у одноклубника Альберто Морено, передають Патріоти України.

Під час одного з тренувань «червоних» іспанський захисник встановив на сітці воріт шашку, яку кращий бомбардир прем'єр-ліги (22 м'ячі) повинен був збити м'ячем. Єгиптянин прийняв виклик і з першого разу «вистрілив» точно в ціль. Розчарованому Морено нічого не залишалося, як виконати умови парі і віджатися 20 разів.

До речі, за словами Юргена Клоппа, Мохамед Салах, який пропустив півфінальний матч Ліги чемпіонів з «Барселоною» (4: 0), відновився після струсу мозку, але пропустить 12 травня останній матч сезону в АПЛ проти "Вулверхемптона" (поки в чемпіонській гонці у «МанСіті» - 95 очок, а у «Ліверпуля» - 94). А ось у фіналі Ліги чемпіонів проти «Тоттенхема» 1 червня на стадіоні «Ванда Метрополітан» в Мадриді єгиптянин зіграти повинен.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...