Зірковий голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм приїхав до України (фото)

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну нашу країну відвідали безліч світових знаменитостей. Тепер до списку до Анджеліни Джолі, Беара Гіллса, Шона Пенна, Джесіки Честейн можна додати й американського 62-річного актора Жана-Клода Ван Дамма. Його помітили в одній із приватних ужгородських клінік. Кадр із голлівудською зіркою опублікував закарпатський лікар Михайло Єршов у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Медики відмовилися розповідати про мету візиту Ван Дамма, проте стало відомо, що він навідався через погане самопочуття. Селебріті два роки тому прилітав до Києва для зйомок у серіалі від Netflix "The Last Mercenary" ("Останній найманець"). У ньому розповідається про політичні інтриги на державному рівні. Продюсерами першого фільму Netflix в Україні "The Last Mercenary" виступили Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві та Оліас Барко.

Варто зазначити, що легенда бойовиків любить не лише нашу країну, а й українських дівчат. По фото в Instagram Жан-Клод Ван Дамм зразковий сім'янин, але його роман з Альоною Каверіною із Кривого Рогу триває вже понад 11 років. Американець хотів одружитися з молодою красунею і навіть купив квартиру в її рідному місті. Подальші маршрути знаменитості поки що невідомі. Актор заборонив розголошувати будь-які подробиці.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...