Зірковий український актор пояснив, як мобілізовані артисти встигають майже щовечора виходити на сцену

Український актор Володимир Кравчук заявив, що деякі мобілізовані артисти мають вільний час на службі, тому використовують його для виступу на сцені. Він вважає, що нічого поганого у цьому немає, передають Патріоти України.

«Якщо така можливість є і служба дозволяє мати вільний час, який ти можеш витратити на гру у виставі, – це прекрасно. Кожен знаходить можливості за рахунок чогось. Можливо, людина жертвує чимось іншим, бо для неї гра в театрі важлива. Це прекрасно, я думаю. Нічого такого тут немає. Хтось більш публічний, а хтось – навпаки. Не бачу в цьому великої проблеми», – зауважив артист.

Актор зазначив, що можливо такі дії акторів когось хвилюють: «Можливо, когось це й зачіпає. Приміром, військових, що більшість свого часу перебувають на передовій». «Зараз велика увага прикута до ЗСУ. Закономірно, що хтось із військових стає публічним. Дійсно, той, хто відчуває в собі потенціал сказати щось, звернутись до публіки, набуває слави. Це нормальний процес. Хтось, наприклад, бігає марафон. Я ж не можу його засуджувати», – сказав Володимир Кравчук.

Джерело: Главком

Будуть лише проблеми! Що в жодному разі не можна міняти у своєму автомобілі

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:50

Попри те, що існує великий вибір найрізноманітніших марок і моделей автомобілів, автомобілісти після придбання машини, намагаючись підлаштувати її під себе, щось у ній змінюють. Але в деяких випадках, як наголошують експерти, це загрожує проблемами з з...

Уже пора готуватися: Україна назавжди перейде на зимовий час, названо дату

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:30

2024 року українці востаннє перейдуть на зимовий час, оскільки Верховна Рада проголосувала за припинення практики переведення годинників двічі на рік. Після цього переходу Україна більше не переходитиме із зимового на літній час, назавжди перейшовши на...