Зірку Голлівуду "застукали" на побаченні з українською актрисою

Голлівудський актор Шон Пенн сходив на побачення з українською актрисою Ольгою Коротяєвою. Вони разом відвідали ресторан в Малібу, де їх і "застукали" папараці, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, для виходу в світ Коротяєва вибрала срібну сукню в чорний горошок і з високим розрізом, а Пенн вважав за краще бути в класичному костюмі з білою сорочкою і краваткою.

Також наголошується, що після вечері в японському ресторані актори сіли в машину Пенна. Куди вони поїхали далі - невідомо.

До слова, після розлучення з Лейлою Джордж Шон Пенн вперше з'явився на публіці з дівчиною. Можливо, з Коротяєвою у нього виник роман, проте офіційних підтверджень цьому немає.

Хто така Ольга Коротяєва

Ольга Коротяєва народилася в 1977 році в Черкасах. Вона зіграла в таких фільмах як "Вибух", "Коханки", "Банківський квартал", "Агафія", "Мата Харі" та інших.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...