Зірку "Основного інстинкту" ледь не вбило ударом блискавки

Шанси отримати удар блискавки у людини протягом усього життя складають приблизно один до 10 тисяч. Отримати удар блискавки у власному будинку - ще менш імовірно.
Шерон Стоун. Фото: скріншот з відео.

Голлівудська зірка Шерон Стоун ледь не загинула від удару блискавки. Інцидент, про який вона розповіла в інтерв'ю коміку Бретту Гольдштейну, стався у неї вдома на кухні, повідомляють Патріоти України.

Як пише видання The Sun, 62-річна актриса, збираючись прасувати білизну, взяла парову праску. Її будинок забезпечується водою з власної свердловини. «Я наповнювала водою праску, тримаючи її однією рукою і поклавши іншу на кран. В цей час в свердловину вдарила блискавка і пройшла через воду... Мене підкинуло і жбурнуло через кухню так, що я врізалася в холодильник», - розповіла Шерон.

Актриса, через тіло якої пройшов настільки потужний розряд, навіть втратила свідомість. У почуття Стоун привела її 87-річна мати Дороті, яка дала доньці кілька ляпасів. «Я була в зміненому стані свідомості. Навіть не знаю, як це описати - щось таке яскраве, просто «вау», - говорить Шерон.
Потім Дороті посадила дочку в машину і відвезла в лікарню. «Електрокардіограма показала стільки електрики у мене в тілі!», - сказала Стоун. Актрисі довелося робити ЕКГ щодня протягом 10 днів після інциденту. Зірка фільму «Основний інстинкт» назвала подію божевіллям.
Шанси отримати удар блискавки у людини протягом усього життя складають приблизно один до 10 тисяч. Отримати удар блискавки у власному будинку - ще менш імовірно. Стоун, яка колись була секс-символом Голлівуду, не в перший раз дивиться в обличчя смерті. У 2001 році вона пережила серйозний інсульт. А підлітком ледь не перерізала собі випадково яремну вену.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...