Зірки говорять: Індійський гороскоп на 2021-й

Згідно з індійським гороскопом, 2021 рік принесе більше позитивних емоцій п'яти знакам, ніж іншим 22.

Відповідно до давньої астрології Індії, враховується положення не тільки Сонця, а й Місяця. Кожна "зупинка" супутника відповідає певній тварині-тотему людини, народженої в цей проміжок часу. Всього таких позицій-накшатр 27. 2021 року світила обіцяють свою прихильність представникам п'яти з них, передають Патріоти України з посиланням на Слова і фрази.

  • Реваті (дата народження 1 – 12 квітня, тотем – слон)

Ці люди протягом року отримають шанс налагодити справи в роботі чи бізнесі, і як наслідок – матимуть істотну вигоду. Якщо Реваті потребують кардинальних змін у житті, то початок року подарує їм сили та можливості зробити це. Також вони зможуть розпрощатися з боргами, але тільки якщо будуть активно працювати над собою, отримуючи нові знання й навички.

  • Ардра (дата народження 22 червня – 5 липня, тотем – собака)

За належної активності на початку року справи підуть угору. Тому Ардра будуть впевнені в собі, адже успіх не злякають навіть конкуренти й заздрісники. 2021 рік допоможе завести перспективні стосунки тим людям, які цього хотіли. А сімейних чекає новий виток у взаєминах із другою половинкою.

  • Магха (дата народження 17 – 30 серпня, тотем – щур)

Протягом року варто звернути увагу на свої вміння, їх важливо показувати на повну. У першій половині року добре йтимуть справи в бізнесі й роботі. Завдяки багатьом навичкам і працьовитості вдасться обійти конкурентів. Друга половина року буде вдалою для серйозних стосунків, створення сім'ї.

  • Сват (дата народження 24 жовтня – 6 листопада, тотем – буйвол)

Тим, хто народився з 24 жовтня до 6 листопада включно, 2021 рік приготував цілий калейдоскоп подій, до того ж вони будуть стихійно виникати в житті Сват. Це, зокрема, і нові можливості, які важливо не втратити. Але щоб знати, коли саме треба встигнути вхопити удачу за хвіст, слід дослухатися до своєї інтуїції. Як у кар'єрі, так і в коханні все буде складатися дуже добре.

  • Мула (дата народження 16 – 28 грудня, тотем – собака)

Весь рік буде сповнений позитивними подіями. Якщо не лінуватися й рухатися вперед, то вдасться досягти багато, знайти як справжню любов, так і своє місце під сонцем. А тим, хто вже в шлюбі, варто уважніше ставитися до сім'ї. І тоді близькі нададуть свою підтримку потрібної миті. Якщо до того ж не пропускати цікаві пропозиції, то запанує достаток.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...