Зірки говорять: Оточуючим потрібно бути обережнішими з одним знаком Зодіаку - Мессінг вважав його найстрашнішим

Відомий парапсихолог Вольф Мессінг назвав Терези найбільш страшним знаком Зодіаку. Про це повідомляє ресурс rsute, передають Патріоти України.

За його словами, люди народжені під цим знаком досить суперечливі. Вони можуть допомагати іншим, мають лідерські якості, мають інтуїцію. У той же час вони можуть жертвувати багатьма речами заради досягнення своїх цілей. Також серед Терезів часто трапляються лукаві люди.

За гороскопом астролога Василини Володіної для Терезів на 22 січня, в цей день їм необхідно зосередитися на роботі. Необхідно бути уважним і менше часу витрачати на відпочинок. Можливі конфлікти, яких краще уникати.

Як пише видання "КП в Україні", Терезам не варто розраховувати, що сьогодні вийде все заплановане. Слід бути обережними в словах і думках. Може виникнути бажання зробити на зло іншим. 22 січня краще не йти на побачення. Також є ризик невдалих покупок.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...