Зірки майже поряд: Річард Бренсон продемонструвала бортовий запис першого польоту свого туристичного космоплану (відео)

Запис зроблено під час випробування суборбітального туристичного корабля VSS Unity (SpaceShipTwo), котре відбулося в лютому 2019 року. Ролик демонструє включення ракетного двигуна космоплана і його підйом до межі атмосфери, зазначають Патріоти України.

Під час тесту, на борту VSS Unity знаходилося три людини: пілоти Дейв Маккей і Майкл Мазуччо, а також Бет Мозес- головний астронавт-інструктор Virgin Galactic. В ході польоту космоплан розвинув максимальну швидкість 3.04 М (3650 км / ч) і досяг позначки 89.9 км, встановивши новий рекорд висоти для SpaceShipTwo.

Лютневе випробування стало важливою віхою, впритул приблизившей Virgin Galactic до початку регулярних туристичних рейсів. Після тесту глава компанії Річард Бренсон пообіцяв, що зробить політ на космопланів вже до кінця цього року.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...