Зірки подіуму: Українки із незвичайною зовнішністю, які прославилися в усьому світі (фото)

Наша країна багата різними типажами, що високо цінується в fashion-індустрії.

Усім відомо, що дівчата в Україні – дуже вродливі, тому не дивно, що вони будують успішну кар'єру на світовому подіумі. Крім того, наша країна багата різними типажами, що високо цінується в fashion-індустрії. Останнім часом українські моделі дедалі частіше стали з'являтися на головних модних показах світу і на обкладинках глянцевих міжнародних журналів. Добірку з фото найвідоміших і найбільш затребуваних у світі українських моделей із незвичайною зовнішністю передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

1. Катерина Зуб

Їй усього 17 років, а вона вже відкривала і закривала показ Jil Sander в Мілані, брала участь у шоу Dolce & Gabbana, знімалася для французького Vogue, британського Numéro, Interview і Stylist. Цікаво, що народилася й виросла відома веснянкувата модель у маленькому селищі Валки в Харківській області, населення якого становить менш ніж дев'ять тисяч осіб.

2. Ірина Кравченко

Ірина Кравченко потрапила в модельний бізнес у віці 23 років і відразу зробила запаморочливу кар'єру. Після відкриття показу Alexander Wang у 2012 році Кравченко встигла продефілювати на найзнаменитіших показах моди, презентувати бренди Valentino і Prada, а також знятися для українського, німецького, італійського та китайського журналу Vogue.

3. Юлія Мусейчук

Як і багато інших моделей, Юлія потрапила в модельний бізнес волею випадку. Її помітив модельний скаут у торговому центрі й запропонував спробувати себе в ролі моделі. Відтоді Мусейчук неодноразово ходила по подіуму найголовніших модних показів світу. Також українка не раз знімалася на шоу Dior. Її родзинка – це великі вушка, які стирчать.

4. Алла Костромічова

Гострі вилиці й тонкі губи – цим підкорила світові подіуми модель Алла Костромічова. Запаморочливий успіх не завадив Аллі повернутися на батьківщину і продовжувати роботу в Україні. Зараз вона займається своєю модельною школою KModels, з'являється на світських заходах, а також веде відомі шоу.

5. Ольга Куриленко

Відома французька модель і голлівудська актриса народилася в місті Бердянську Запорізької області. Свою розкішну зовнішність – виразні карі очі й усмішку на мільйон – вона отримала завдяки змішанню крові. Її бабуся була білорускою, мати – родом з російського Іркутська, а батько – корінний українець. Уже в 18 років Куриленко позувала для Glamour, ELLE, Madame Figaro, Marie Claire і Vogue, була моделлю таких брендів, як Roberto Cavalli й Kenzo, а її знімки раз по раз публікувалися на сторінках каталогу Victoria's Secret. Зараз Ольгу Куриленко знає весь світ.

6. Евеліна Мамбетова

Ще у 2008 році авторитетний портал про моду WWD назвав Евеліну відкриттям сезону, а 2011-го відомий модний бренд Mulberry назвав на честь української моделі нову колекцію сумок. Мамбетова прославилася у світі як обличчя іменитих світових брендів Moschino, Marc Jacobs, Vera Wang і багатьох інших.

7. Наті Чабаненко

Чабаненко мріяла про медичну кар'єру, проте, коли прямо на вулиці рідного Дніпропетровська її помітив модельний скаут, пішла з головою в дефіле, акторську майстерність і мистецтво позування. Пізніше її виразні очі й високі вилиці гідно оцінили відомі світові фотографи, серед яких Террі Річардсон і Стівен Майзель. За час кар'єри моделі Наті встигла стати обличчям рекламних кампаній брендів CK Jeans, Le Silla, MaxMara, Weekend – і це тільки мала їхня частина.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...