Зірці Голлівуду заздрять мільйони поціновувачів: Як виглядає 100-річний суперкар Bentley за $10 мільйонів (відео)

Усього випущено лише 55 Bentley 4 ½ Litre Blower і зараз вони дуже цінуються колекціонерами. Потужний 90-річний автомобіль здатний розвинути швидкість понад 200 км/год.

У Південній Каліфорнії помітили раритетний Bentley 20-х. Керував авто голлівудський актор Джейсон Момоа. Відео із зіркою "Аквамена" на ретро-авто опублікували на Youtube-каналі X17onlineVideo.

Вінтажне авто Джейсона Момоа з дуже гучним вихлопом привернуло загальну увагу. Актор сказав папараці, що це Bentley Blower — одна з найвідоміших і найцінніших моделей своєї епохи.

У наші дні Bentley 4 ½ Litre Blower коштує майже 10 мільйонів доларів. Це дуже рідкісна модель — лише в 1929-1932 роках випустили лише 55 таких авто.

Bentley Blower оснащений 4,5-літровим двигуном із механічним компресором, що розвивав 175 к. с. у дорожній версії та 240 к. с. — у гоночній. У будь-якому випадку максимальна швидкість перевищувала 200 км/год й авто часто називають суперкаром 20-х років.

Утім, не заперечують, що Джейсона Момоа схитрував і в нього не оригінальний Bentley Blower, а якісна копія. Цікаво, що репліки легендарної моделі роблять не лише спеціалізовані компанії — самі Bentley нещодавно випустили лімітовану серію із 12 Blower вартістю $1,8 мільйонів.

Джейсон Момоа — любитель раритетних автомобілів і мотоциклів. Актор зібрав велику колекцію Harley-Davidson, а також володіє рожевим Cadillac 1955 року та спортивним Oldsmobile Cutlass 1970 року, на якому нещодавно потрапив у ДТП.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.