Зіткнулися більше 100 авто: У США сталася моторошна ДТП, багато загиблих та поранених (фото, відео)

Аварія сталася на трасі 35 на території штату Техас.

В четвер, 11 лютого, в штаті Техас (США) сталася масштабна аварія - зіткнулися понад 100 транспортних засобів. Жертвами ДТП стали щонайменше п'ять людей, ще десятки людей постраждали. Про це повідомляє телеканал NBS News, передають Патріоти України.

Аварія сталася на трасі 35 на території штату Техас. На ділянці траси в районі Форт-Уорта зіткнулися більше 100 автомобілів. На даний час відомо про 5 загиблих, 36 людей було доставлено до лікарень з травмами різного ступеню.

Наразі рух автострадою припинено, рятувальники займаються розблокуванням аварії.

Повідомляється, що причиною ДТП стала ожеледиця на дорозі. Водіїв закликали змінити маршрут і не їхати трасою 35 в район Форт-Уорта.


Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...