Зламала стегно і не тільки: В Одесі з маршрутки на ходу випала жінка

Постраждалу госпіталізували зі струсом мозку, черепно-мозковою травмою та переломом правого стегна.

Інцидент стався у маршрутці №75. Ілюстрація: Факти.

У вівторок, 19 листопада, в Одесі, де два дні тому Mercedes підрізав «швидку допомогу», через що з неї «вилетів» пацієнт, сталася нова НП. Жінка випала з маршрутки під час руху. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, передають Патріоти України.

Уточнюється, що інцидент стався на вулиці Степовій. В результаті аварії постраждала 38-річна жінка. Її госпіталізували зі струсом мозку, черепно-мозковою травмою та переломом правого стегна. «Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.
У той же час в прес-службі мерії додали, що інцидент стався в маршрутці № 75, яка їде від автостанції «Привоз» в Одесі до Теплодара. Постраждала перебуває в стані середнього ступеня тяжкості.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...