Зламали ключку об голову: У Росії під час матчу жорстоко побили хокеїста (відео)

Спортсмен став жертвою відразу двох хокеїстів команди "Большой".

Російський гравець хокейного клубу "АppolonOff" Олександр Дзизарь отримав струс мозку в матчі турніру на кубок міста Сочі, повідомляють Патріоти України.

Спортсмен став жертвою відразу двох хокеїстів команди "Большой". Під час однієї з атак Дзизарь опинився біля воріт суперників, проте точно пробити йому не вдалося. Олександра відтіснили ближче до борту, після чого Дмитро Афіногенов почав бити його по голові ключкою, поки та не зламалася.

У цей же час на Дзизаря зі спини напав ще один гравець команди "Большой" Микита Волков. Він почав добивати кулаками вже лежачого на льоду суперника. Відповідне відео було опубліковано на сторінці "АppolonOff" у соціальній мережі Instagram.

Зазначимо, що Дзизаря доправили до лікарні, де йому зняли побої, а двох його кривдників усунули від змагань. При цьому їм загрожує кримінальна відповідальність.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...