Зламав хребет на атракціоні: В Одесі трапилася жахлива НП з дитиною

В Одеському торгово-розважальному центрі "Скайпарк" 26 грудня дитина отримала страшну травму. Стрибаючи на батуті, 12-річний хлопчик зламав хребет, передають Патріоти України.

Потерпілого доставили в травматологічне відділення з компресійними переломами хребців, після чого мати хлопчика звернулася із заявою до поліції, повідомили в пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Мати залишила сина на деякий час одного в парку атракціонів Sky Park у ТЦ "Альтаїровський" і відлучилася у своїх справах.

Коли хлопчик травмувався, інші діти винесли його з батуту і поклали на підлогу. Там, лежачи на підлозі, дитина 45 хвилин чекала на "швидку", бо медпункту чи штатної медсестри в торговельному центрі не виявилося. Першу допомогу потерпілому, як могли, надали батьки інших дітей, поки не прибігла мати хлопчика. Водночас адміністрація атракціонів навіть не спромоглася викликати медиків. Про це жінка написала у Facebook-групі "Чорний список Одеса".

"Мою дитину винесли хлопчики з батута й поклали на підлогу. Сиділи з ним матусі, поки я летіла до місця подій. Першу допомогу надати, крім свідків події, просто нікому! Щиро дякую Вам від щирого серця, всім, хто причетний був до допомоги, поки мене не було! Викликала "швидку" я особисто, коли мчала до дитини, я приїхала через 30 хв, лікарі – на 10-15 хв пізніше", – написала матір травмованого.

Зараз обставини події встановлюють правоохоронці, які поки не дали інциденту правову оцінку.

Батути, на яких трапилася НП з дитиною

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...