Златі Огнєвіч приписали роман з провідним ОПЗЖистом

Незважаючи на злиту інформацію, артистка досі спростовує відносини з політиком.
Злата Огнєвіч. Фото: Віва.

Українській співачці Златі Огнєвіч не перший рік приписують роман з впливовим політиком. Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча в бесіді з Інною Бордюг (справжнє ім'я співачки) видала, що відмовлятися від цієї інформації немає сенсу, адже в Мережу злили документи чартерного рейсу, згідно з якими, крім бортпровідників і пілота, на борту перебувала Інна Бордюг і глава адміністрації екс-президента Януковича Сергій Льовочкін, передають Патріоти України.

Незважаючи на злиту інформацію, артистка досі спростовує відносини з політиком. "Якщо я літала до Америки, це не означає, що у мене роман з Бараком Обамою", - відповіла співачка.

"Ти хочеш сказати, що у тебе роману з політиком чи політиками ніколи не було?" - продовжила Катерина Осадча. "Думайте, що хочете. Якби у мене був такий чоловік, я б уже мала будинок під Києвом, про який я мрію, якесь круте авто. У мене звичайний автомобіль, однокімнатна квартира", - додала Огнєвіч.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...