Злякалися ЗСУ з партизанами: У Херсоні різко "зникли" колаборанти та ФСБшники

У Херсоні поховалися місцеві колаборанти та співробітники російських спецслужб. В останній тиждень їх не видно і не чутно. Про це розповів радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі "24 каналу", передають Патріоти України.

Він упевнений, що зрадники та рашисти злякалися ЗСУ, які почали знищувати їх по тилах. "Це почало відбуватися, коли в центрі Херсона ЗСУ знищили росгвардію – точково і ювелірно. Тоді поховалися і колаборанти, і ФСБшники", – підкреслив Хлань.

Він додав, що колаборанти переховуються, бо ще дуже сильно бояться партизанів. Також в місті ходять чутки, що ФСБшники ховаються серед цивільних у лікарні, а окупанти переодягаються, купують старі автомобілі та тікають в окупований Крим.

Важливий крок: ЄС продовжить статус тимчасового захисту для українців, - Стефанішина

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:56

Європейська комісія та Україна погодили продовження статусу тимчасового захисту для українців в ЄС. Його переглянуть, коли покращиться безпекова ситуація в країні. Втім зараз для цього передумов немає. Про це повідомила віцепремʼєр-міністерка з питань ...

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...