"Злякатися не встиг": Український воїн "Рева" вижив після снайперського пострілу в груди у боях за Старомайорське

Звільнення Старомайорського, що у Волноваському районі Донеччини, як і загалом кожного клаптика української земля, здійснюється героїчними зусиллями наших воїнів, ціною їхнього здоров’я, а подекуди й життя. Так, у боях із окупантами, які тривали й на вулицях села, боєць із позивним "Рева" отримав снайперську кулю в груди, передають Патріоти України.

На щастя, захисник вижив, а коли оговтався зізнався, що в момент ураження ворогом навіть злякатися не встиг. Його історію розповіли на Facebook-сторінці 7-го окремого батальйону "Арей" УДА, де служить воїн.

"Рева" народився в броніку. Про те, що в нього тепер є ще один день народження, він зрозумів вже пізніше, коли видихнув", – йдеться у пості.

Під час вуличних боїв за Старомайорське куля влучила у бронежилет бійця, залишивши слід "на згадку". Він у запалі не одразу збагнув, що сталося – а то був ворожий снайпер. Керований лише інстинктом самозбереження разом із бойовим досвідом, мужній воїн зумів врятуватися від смерті. Його біг із перешкодами до найближчого укриття супроводжувався кулями того снайпера навздогін.У 7-му ОБ "Арей" Української Добровольчої Армії навели діалог із захисником після того, як він врятувався:

– Злякався?

– Не встиг.

– Розумієш, що вдруге народився?

– Тепер – так. Тоді – ні.

"Рева" з посмішкою показував мені слід від ра*истської кулі в центрі броніка. І розповідав із посмішкою, наче нічого такого не відбулося. А я подумки подякувала Укроборонпрому за якісний захист наших хлопців", – написала автор посту про героїчного воїна.

За інформацією каналу "Перший міський", "Рева" – мешканець Кривого Рогу, який у мирному житті був машиніст тепловоза на "Арселорі". З повномасштабним російським вторгненням він став на захист рідної країни та боронить її кордони на східному напрямку.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...