Злякався капи для відбілювання зубів: Жінці відкусив ніс власний собака

30-річна художниця Олівія Куаст із американського міста Томастона, що в штаті Коннектикут, отримала жахливі травми обличчя та руки, коли 6-річний пітбуль її хлопця, очевидно, налякався пристрою для відбілювання зубів, який вона носила. Про це повідомило видання The Independent, передають Патріоти України.

Інцидент трапився, коли жінка нахилися до собаки на ім’я Бентлі, щоб погодувати його. Зазвичай доброзичливий домашній улюбленець несподівано кинувся їй в обличчя і встромив зуби в її ніс, відірвавши його з обличчя. Потім він ще двічі накинувся на Олівію, залишивши її з серйозними травмами на руці, перш ніж вона змогла відштовхнути його ногою.

Жінка припустила, що Бентлі міг налякатися її капи, яка відбілювала зуби та була оснащена ультрафіолетовим світлом. Після нападу вона побігла до ванної кімнати, де зателефонувала батькам, і вони негайно викликали швидку допомогу.

Постраждалу доправили швидкою до лікарні Гартфорда, де лікарі виявили, що її ніс, перегородка та хрящі були вирвані, але перенісся й ніздрі залишилися цілими. Тілесні ушкодження не вплинули на дихання та нюх.

Олівія та її 44-річний партнер ухвалили важке рішення приспати Бентлі незабаром після інциденту. Говорячи про травматичний момент, Олівія сказала: "Я уявлення не мала, що він збирається накинутися на мене, це був повний шок. У нас були непогані стосунки, напередодні ввечері він заснув у моєму ліжку”.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...