Злочин і кара: На Чернігівщині браконьєри вбили лося, під час втечі від лісничого один із них помер (фото)

У поліції встановили обставини незаконного полювання на лося в лісі поблизу села Смолянка (Чернігівська область), під час якого раптово помер один із учасників браконьєрства. Про це повідомили у неділю, 24 жовтня, у пресслужбі Нацполіції, передають Патріоти України.

Напередодні увечері до поліції зателефонував лісничий, який повідомив, що на території мисливсько-рибальського господарства виявлено осіб, які, ймовірно, вбили лося. Чотирьох чоловіків заскочили саме під час обвалювання туші.

“Чоловіки пообіцяли показати лісничим документи. Утім, усі четверо почали тікати до своїх автомобілів. Під час втечі одному з чоловіків стало зле, він схопився за серце і впав. Згодом виявилося, що чоловік помер. Решта — сіли в автомобілі та зникли”, - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці встановили особи всіх причетних до вбивства тварини. Троє з них були мешканцями Київщини, четвертий — місцевий єгер цих угідь.

За показами свідків, застрелив лося чоловік 1973 року народження, який помер під час спроби втечі. Поліція продовжує слідчі дії для об’єктивного документування вказаного факту. Причину смерті мисливця мають встановити медики.

М’ясо тварини, зброя та інші речові докази скоєння злочину вилучені та направлені на проведення експертизи. За попередніми даними, тварині було близько двох років.

Розпочато розслідування за ознаками частини 1 статті 248 Кримінального кодексу України — незаконне полювання. Таке правопорушення карається штрафом від 17 000 до 51 000 гривень, громадськими роботами на строк від 160 до 240 годин або обмеженням волі на строк до трьох років.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...