Злочин і кара: Росіянка, яка раніше закликала Путіна "бомбити" Дрезден, тепер благає про допомогу (відео)

Росіянка Альона Дірксен, яка у жовтні закликала диктатора РФ Володимира Путіна "бомбити" Дрезден, розревілася на камеру і поскаржилася на нібито "цькування" з боку українських активістів. Скандальна росіянка, яка живе у Німеччині, благає про допомогу у МЗС РФ. Про це росіянка у відчаї розповіла у соціальних мережах, передають Патріоти України.

За її словами, вона неодноразово зверталася за допомогою у правоохоронні органи Німеччини, але жодна із її заяв не була прийнята до розгляду. "У серпні я дозволила собі розповісти невеликій місцевій газеті про всі погрози і нападки, які отримую я та мій ресторан з боку проукраїнських активістів. Вони стали мені ще інтенсивніше погрожувати і поширювати фейки у соцмережах. А правоохоронці вирішили замість того, щоб займатися з цими погрозами, які надходять мені та моєму ресторану, відкрити кримінальну справу проти мене і влаштувати показовий процес з покаранням, що відбувається з тими, хто не висловлюється погано на адресу РФ", - заявила вся у сльозах росіянка.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року росіянка, яка живе у Німеччині, закликала президента РФ Путіна кинути ракету на площу в Дрездені, де зібрався натовп людей, які виступили проти війни в Україні. Пізніше стало відомо, що ця росіянка - власниця ресторану "Родіна" в Німеччині Олена Дірксен, родом з Таганрога.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...