Злочин і кара: У Чехії через російський прапор вигнали з команди призера ЧС-2012

Нещодавно чеський колектив Кладно підписав словацького хокеїста Юліуса Гудачека, який кілька сезонів грав у КХЛ, але завдяки тиску вболівальників його прогнали з команди, інформують Патріоти України.

Клуб відреагував на заяви фанів і повідомив на своїй офіційній сторінці у Twitter, що словак Гудачек більше не є гравцем Кладно.

«Ми дійшли висновку, що продовження співпраці не відповідає ні інтересам клубу, ні інтересам гравця. На нас чекає найважливіша частина сезону, і ми віримо, що пройдемо її з уболівальниками і партнерами, як одна команда», — йдеться в заяві клубу.

Раніше вболівальники розповідали, що вони бойкотуватимуть домашні матчі, якщо Юліус Гудачек буде в команді. «Ми не маємо наміру підтримувати людину, яка після вторгнення катається на льоду з російським прапором і публічно заявляє про бажання заробити гроші на змаганнях, які є пропагандистським показом війни», — цитує заяву фанів Kladensky Denik.

Нагадаємо, останні шість сезонів словацький хокеїст провів у КХЛ, де грав за Сєвєрсталь, ризьке Динамо, Барис і Спартак. Додамо, що Юліус Гудачек — срібний призер чемпіонату світу 2012 року у складі збірної Словаччини.

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...