Злочин і кара: У Дніпрі чоловік хотів пограбувати кафе, але поплатився (відео)

У центрі Дніпра співробітники охоронної фірми викинули з кафе чоловіка, який здійснив невдалу спробу пограбування. Він влаштував у закладі безлад, чим і поплатився. Інцидент трапився на вулиці Глінки під ранок 26 січня. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний", посилаючись на джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що дії підозрілого чоловіка припинили самі працівники кафе й відвідувачі. За словами свідків, пізніше той почав бешкетувати. На місце події викликали охоронну фірму, співробітники якої буквально викинули неадекватного на вулицю.

Кадри потрапили на камеру відеоспостереження, розташовану на Ситуаційному центрі. На них видно, що чоловік повзком пересувався зі сходів закладу до дороги, а потім побіг.

Очевидці розповіли, що після цього він підбігав до випадкових перехожих і просив викликати поліцію, бо на нього нібито "напали озброєні люди". А в підсумку винуватець інциденту зник, втікши у невідомому напрямку.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...