Злочин, який не можна забути: Окупанти вбили цілу родину на Донеччині - дідуся, його сина та 4-річного онука

Внаслідок обстрілу міста Українськ Донецької області окупантами загинула ціла родина та поранено ще чотирьох дітей віком 3, 4, 9 й 13 років. Про це інформує Офіс генерального прокурора та очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, передають Патріоти України.

Донецька обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених окупантами.

"7 червня 2023 року, близько 19:45, житлові квартали м. Українськ піддались, ймовірно, артилерійському обстрілу. Внаслідок атаки загинула ціла родина - дідусь, його син та 4-річний онук. Ще двоє дівчат та двоє хлопчиків віком 3, 4, 9 й 13 років зазнали мінно-вибухових травм та інших тілесних ушкоджень. Крім того, на місці події надано медичну допомогу пораненому 27-річному чоловіку", - йдеться у повідомленні. Остаточна кількість жертв встановлюється.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...