Злочин, який неможливо забути: Софія Ротару відреагувала на моторошне відео з розстрілом беззбройного військового

Співачка Софія Ротару відреагувала на моторошне відео з розстрілом беззбройного українського військового. Героя вбили російські окупанти, передають Патріоти України.

Так, Ротару не змогла проігнорувати жахливий вчинок військових РФ. Вони розстріляли українця тільки за те, що той сказав "Слава Україні" і не побоявся дивитися нелюдям в очі. Артистка відреагувала на відео без слів, замість цього опублікувала в Stories малюнок.

На ньому в чорно-білих тонах зображений український військовий в останні секунди свого життя. Саме в той момент він говорив "Слава Україні", після чого окупанти його розстріляли, цинічно знімаючи все на відео.

Малюнок Героя Ротару не стала доповнювати словами. Однак так вона підтримала флешмоб, який запустили в мережі українці. Усіх потрясло цинічне вбивство військового, а тому користувачі активно постять фото, відео, малюнки і просто пишуть "Слава Україні", щоб весь світ дізнався про черговий військовий злочин РФ.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...