Злочин скоєно тиждень тому: Під Києвом знайшли валізу з частинами тіла жінки

В Обухівському районі Київської області у неділю, 5 травня, у каналі знайшли валізу, в якій виявили частини тіла жінки. Особу загиблої поки що не встановлено. Про це OBOZREVATEL стало відомо зі своїх джерел, передають Патріоти України.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. "Валізу з частинами тіла жінки знайшли в каналі в Обухівському районі. За попередньою оцінкою експерта, загиблу було вбито близько семи днів тому. Особу загиблої та обставини її смерті зараз встановлює слідство", – розповів наш співрозмовник.

У пресслужбі поліції Київщини уточнили, що валізу з частинами тіла жінки виявили між селами Нові та Старі Безрадичі. "Наразі правоохоронці працюють над встановленням особи загиблої, шукають можливих свідків та очевидців, здійснюють подворовий обхід. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства", – повідомили в поліції. Винному загрожує до 15 років ув'язнення.

Джерело: Обозреватель

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...