Злочинець намагався втекти з місця ДТП і підставити брата: У Луцьку п'яний прокурор запхнув у своє BMW сім жінок і влетів у газову магістраль (фото, відео)

У ніч на 20 липня в Луцьку відбулося ДТП за участю прокурора, який перебував за кермом автомобілем BMW. За даними місцевої преси, його автомобіль виїхав на зустрічну смугу, щоб обігнати інше авто, та на повороті вилетів на узбіччя, де зіткнувся з огорожею газової магістралі, зазначають Патріоти України.

За словами очевидців, з його автомобіля вийшло 7 жінок. Щоб приховати, кому належить машина, прокурор почав зривати номерні знаки, а коли побачив людей на місці подій, почав тікати.

Як розповіли люди, через 15 хвилин приїхав брат прокурора і став стверджувати, що саме він був за кермом. Однак свідки стверджують, що саме прокурор керував авто, яке потрапило в ДТП.

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...