Злочинець постійно міняв маршрут: Патрульні оперативно підслідили та перехопили автівку, на якій викрали дівчину

На жертву кіднепінгу очікували біля виходу зі станції метро

У Києві правоохоронці влаштували погоню для затримання ймовірного викрадача дівчини, зазначають Патріоти України.

"Близько 23:00 по місту Києву було введено оперативний план-перехоплення по розшуку та затриманню автомобіля Audi. Такі заходи вводилися через те, що буцімто водій викрав дівчину неподалік із станцією метро Дарниця", - повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

Правоохоронцям вдалося відслідкувати рух авто, його водій постійно змінював напрямок руху. Спочатку він поїхав у бік Глевахи, а за деякий час повернувся назад та був помічений на Кільцевій дорозі.

"Не гаючи часу, патрульні розшукали автівку, але водій не хотів зупинятися на сигнали копів. Почалася погоня, яка тривала декілька хвилин. Автівку втікача заблокували так, що вже не було куди втікати", - розповів очевидець.

На місце приїхали правоохоронці для встановлення всіх обставин інциденту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...