"Злочинець розгулює на свободі": Кіт, затриманий за контрабанду наркотиків, втік з в'язниці на Шрі-Ланці

Тварина вийшла з камери і втекла з в'язниці через паркан, коли охоронці прийшли її годувати.

Поліція Шрі-Ланки втратила важливого свідка, який міг вивести її на торговців наркотиками. Про комічний інцидент за участю кота розповіло видання Daily Beast, передають Патріоти України.

Поліцейські міста Коломбо знайшли кота, до нашийника якого був прив'язаний пакет з двома грамами героїну, двома SIM-картами і картою пам'яті. Слідство вирішило, що тварину навчили ті ж торговці, які за допомогою орла переправляли наркотики в передмісті столиці Шрі-Ланки. Сподіваючись, що кіт приведе їх до підозрюваних, поліцейські тримали його в слідчому ізоляторі, але тварина вийшла з камери і втекла з в'язниці через паркан, коли охоронці прийшли її годувати. Місцеві ЗМІ повідомили, що поліція не шукає кота після втечі.

Новина про хвостатого втікача розвеселила користувачів соцмереж. "Більше не почуваюся в безпеці з такими жахливими злочинцями, які розгулюють на свободі", - жартують вони.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...