Злочинець вимагав мільйон доларів і вертоліт: В Одесі поліція звільнила двох заручниць (фото)

Переговори поліції зі злочинцем тривали близько трьох годин.

Злочинець узяв у заручниці працівниць кредитної установи. Фото: Думська.

У неділю, 7 липня, під час візиту президента України Володимира Зеленського в Одесу, в місті було захоплено у заручниці співробітниць кредитної установи. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області, опублікувавши фото з місця НП, передають Патріоти України.

В місті було введено план "Грім". Будівлю оточили. На місці працювали співробітники поліції. Також проводилися переговори з правопорушником.

Переговори поліції зі злочинцем тривали близько трьох годин. Спочатку чоловік вимагав мільйон доларів і вертоліт, але потім погодився знизити свої вимоги до 100 тисяч доларів. Втім, грошей він так і не дочекався. Спецназ провів успішну операцію зі штурму, звільнивши заручниць і затримавши злочинця.

Також стало відомо про те, що сталося на самому початку: чоловік зайшов до закладу, після чого приставив одній з співробітниць ніж до горла. У цей час її колега встигла натиснути тривожну кнопку. Подія кваліфікована за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) та ч. 3 ст. 187 (розбій).

Дві жінки, які були у нього в заручниках, госпіталізовані, незважаючи на те, що серйозно не постраждали. Про нападника відомо, що йому 25 років, він уродженець Одеської області.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...