Злочинці усе спланували: Подробиці звірячого вбивства підлітків на Львівщині (фото)

Затриманим вже оголосили про підозру у вбивстві й торгівлю наркотиками. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Інформація про зникнення 16-річної дівчини та 17-річного хлопця із Золочева на Львівщині надійшла в поліцію 17 березня. Окрім поліцейських, підлітків шукали кінологи, нацгвардійці та небайдужі громадяни. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передають Патріоти України.

"Поліцейські встановили, що зниклі юнак і дівчина могли були вбитими. А до скоєння цього злочину причетні двоє жителів міста Золочів, які через інтернет налагодили схему реалізації канабісу на території Львова та Золочева через закладки. Зловмисники ретельно спланували вбивства. Вибрали місце в лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину в ліс. Забили їх битою до смерті, тіла скинули в яму, облили бензином, підпалили та закопали", - розповів начальник ГУНП у Львівській області Василь Віконський.

Підозрювані у вбивстві 18-річний і 19-річний жителі Золочівського району. Суд обере їм запобіжні заходи. Під час обшуків у них виявили та вилучили знаряддя скоєння вбивств, револьвер, наркотичні засоби, частина яких була розфасована та готова до реалізації. А також електронні ваги, пакети й інші речові докази. Все відправили на експертизу. Затриманим вже оголосили про підозру у вбивстві й торгівлю наркотиками. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...