Злочинці видають себе за "Нову пошту": В Україні з'явилася нова шахрайська схема

Шахраї вигадали новий спосіб обману українців через “Нову пошту”. В соцмережах вони масово розсилають повідомлення про розіграш шести тисяч гривень. Про це повідомили в пресслужбі самої компанії, передають Патріоти України.

Як зазначається, шахраї стали поширювати Мережею повідомлення про розіграш грошей, приурочений до 8 березня. Нечисті на руку громадяни використовують бренд “Нової пошти” та закликають українців переходити по посиланням та залишати свою особисту інформацію.

Проте робити цього у жодному разі не можна. “Як зрозуміти, що це фейковий сайт: уважно подивись на посилання у повідомленні. Усі справжні посилання на наш сайт мають адресу novaposhta.ua. Не переходьте за посиланнями від незнайомців, які пишуть у месенджерах. Вони можуть містити віруси або шкідливі програми. Не встановлюйте додатки, які надсилають незнайомці та не прив'язуйте до них свої банківські картки. Якщо ж ви все ж перейшоли за посиланням, оновить паролі від усіх облікових записів: пошти, сайтів, додатків, щоб їх не змогли зламати шахраї”, - наголосили в “Новій пошті”.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...