Злочинців затримали майже випадково: У Варшаві розгромили український наркосиндикат

У столиці Польщі затримали групу громадян України, яких звинувачують в торгівлі наркотиками, скоєнні ДТП, нападі на правоохоронців, а також викраденні і насильницькому утриманні 25-річної українки. Про це повідомили "Букви" з посиланням на поліцію Варшави, передають Патріоти України.

Днями поліцейські Урсиновського управління кримінальної поліції затримали 21-річного українця. При ньому була знайдена марихуана, а також докази торгівлі наркотиками. Однак правоохоронцям було відомо, що він є лише членом злочинного угруповання.
Незабаром їх увагу привернув сріблястий Ford, під час спілкування з двома чоловіками всередині водій автомобіля натиснув на газ і здійснив спробу втечі. Через кілька сотень метрів авто врізалося в рекламний стовп, водій та пасажир спробували продовжити втечу, проте їх спіймали. Чоловіки виявилися громадянами України, а в машині були знайдені марихуана і мефедрон.
Так як всі затримані разом орендували житло в Варшаві, правоохоронці поїхали туди, щоб перевірити, чи є там ще наркотики. На місці виявилося, що в квартирі знаходяться ще троє громадян України, які чинили опір і напали на поліцейських.

Після того, як на них надягли наручники, в квартирі провели обшук. Крім наркотиків в одній з кімнат була виявлена 25-річна громадянка України. Вона розповіла, що днем раніше її викрали з її квартири у Вроцлаві і під загрозою нанесення тілесних ушкоджень ножем вивезли і утримували в Варшаві. Причиною цього був борг її хлопця за наркотики. Всім затриманим від 21 до 26 років. Їм загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі, а поки вони заарештовані на 3 місяці.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...