Злодій повернувся на місце злочину та залишив власнику крамниці подарунок (фото)

У столиці Великої Британії Лондоні злодій повернувся на місце злочину, щоб залишити власнику крамниці подарунок - записку та 10 фунтів. Так він перепросив за те, що раніше вкрав морозиво. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Халіл Курт - власник двох магазинів у районі Крауч-Енд на півночі Лондона, популярному серед учнів сусідньої школи, не очікував вибачень від крадія, а тим більше компенсації за вкрадене морозиво.

Одного дня він помітив, як до його магазину зайшов невідомий. Коли Курт увійшов до крамниці, то відвідувача уже не було. Натомість на прилавку була записка.

У листі хлопець перепросив, що раніше вкрав у магазині морозиво. Також він прикріпив 10 фунтів стерлінгів, щоб компенсувати збитки власнику крамниці.

Автор перепросив за крадіжку морозива, яка сталась багато років тому, коли він був "значно молодшим" і брав на себе "повну відповідальність".

"Я пишу цього листа, щоб вибачитися за свої дії - крадіжку з вашого магазину. Я хочу взяти на себе повну відповідальність за свої дії і глибоко перепрошую за незручності, які я спричинив. Я вклав 10 фунтів стерлінгів, щоб компенсувати покрити витрати за мій вчинок. Я сподіваюся, що ви зможете щиро пробачити мене", - написав злодій.

Власник крамниці був зворушений вчинком невідомого. Він каже, що навіть переглянув відео з камер спостереження, проте так і не зміг встановити, хто його спочатку пограбував, а потім перепросив.


Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...