Злодії розмовляли із провідником: Пасажирів поїзда до Одеси намагалося пограбувати злочинне угруповання

Дівчині та її сусіду по купе вдалося виштовхати злодіїв, але вони помітили ще двох спільників.

Пасажирів фірмового поїзда "Москва – Одеса" "Укрзалізниці" намагалося обікрасти організоване угрупування зловмисників. При цьому провідник не тільки нічого не зробив, а й міг бути в змові зі злодіями, написала на своїй сторінці в Facebook Дар'я Савченко, передають Патріоти України.

"Відкриваю очі, чесно, я спочатку подумала що це продовження сну. Бачу, висить рюкзак наді мною. Я злякалася, підскакую, а тут чоловічі руки східної національності тягнуть його до себе. Нас в купе весь час було двоє, а тут ще двоє в кепках з'явилося", – розповіла вона.

Дарині та її сусіду по купе вдалося виштовхати їх, але вони помітили ще двох спільників, разом з якими злодії зникли в сусідньому вагоні. Розмова з провідником, за словами дівчини, нічого не дала. Він сказав, що не може викликати начальника поїзда або патруль.

"Пішла вдруге до провідника за чаєм, а ми вже кудись під'їжджали. Його в своєму купе не було. Виглядаю в тамбур, стоїть мій провідник і спілкується з цими хлопцями", – розповіла пасажирка.

Дарина також зазначила, що у вагоні були інші постраждалі. "Підрулює до мене бабуся з виряченими очима від страху. Там тієї бабусі 30 кг ваги і по груди зросту, років 70. Вся тремтить. Виявляється, її прикривали ковдрою, поки облапували сплячого попутника поруч із нею", – розповіла вона.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...