Злодійки діяли дуже спритно: Як у центрі Києва обікрали представницю ООН (відео)

Інцидент стався на вулиці Саксаганського. Фото: скріншот з відео.У соцмережах з’явилося відео з камери вуличного спостереження, на якому зафіксовано пограбування у центрі Києва глави офісу ООН "Жінки в Україні" Еріки Квапілової, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Київ Оперативний, інцидент стався на вулиці Саксаганського кілька днів тому. На оприлюдненому відео можна побачити двох жінок, які слідують за Квапіловою і непомітно розкривають її рюкзак, щоб витягнути звідти цінні речі.

Що саме було вкрадено, не уточнюється, проте зловмисниць уже затримали. Ними виявилися представниці ромської національності Манчул Лакотош 1987 року народження та Ілона Фантош 1995 року.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...