Злодюжка вліз у знімальну студію "Зоряних воєн" і вкрав оригінальний шолом Дарта Вейдера

Зловмисника помітили охоронці, які спостерігали за тим, що відбувається в студії через камери відеоспостереження.

Злодій вкрав знаменитий шолом персонажа "Зоряних воєн" Дарта Вейдера і потрапив під арешт. Про це повідомляє портал TMZ, передають Патріоти України.

38-річний Френк Хеберт (Frank Hebert) проник в кіностудію Bad Robot Productions в місті Санта Моніка через дах, після чого покинув будівлю з торговим візком, наповненим реквізитом героїв фільму. У ньому, зокрема, був оригінальний чорний шолом Дарта Вейдера, який використовували на зйомках.
Зловмисника помітили охоронці, які спостерігали за тим, що відбувається в студії через камери відеоспостереження. Хеберта заарештувала поліція, його притягнули до відповідальності за крадіжку зі зломом нежитлового будинку. Зазначається, що співробітники правоохоронних органів повернули вкрадені речі власникам.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...