Зловмисники вдалися до насилля: Як грабували нардепа Пинзеника у власній домівці

Народний обранець стверджував, що напад не пов'язаний з його політичною діяльністю.

В ніч на 3 травня у селищі Глеваха, що під Києвом четверо невідомих в темному одязі і в балаклавах проникли в будинок Павла Пинзеника, зв'язали господарів і, пригрозивши розправою, змусили віддати велику суму в іноземній валюті, зазначають Патріоти України. ЗМІ повідомляють, що здобич склала 40 000 доларів США та 20 000 євро.

У будинок народного депутата зловмисники проникли через вікно близько 3 години ночі. Пинзеник запевняв поліцейських, що пограбування жодним чином не пов'язує зі своєю політичною діяльністю.

"... Вранці встаю, дивлюся - повно якихось хлопців, потім дивлюся - і поліція, ну, ля-ля-ля-ля, протокол вже підписав", - розповів сусід народного обранця.

У мережі пригадали, що пограбований був одним з 59 депутатів, котрі підписали подання, на підставі якого Конституційний суд України скасував статтю Кримінального кодексу України про незаконне збагачення, що зобов'язувала держслужбовців давати пояснення про джерела їх доходів і доходів членів їх сімей.

Кримінальну відповідальність за незаконне збагачення в Україні запровадили у 2015 році. Це було однією з вимог ЄС на виконання Плану дій з візової лібералізації, а також одним із зобов'язань України перед МВФ, закріпленим меморандумом".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...