Злий та голодний: У Франції клієнт застрелив офіціанта через повільне обслуговування

Вбивство приголомшило місцевих жителів і власників магазинів.

Під Парижем клієнт застрелив офіціанта через те, що його сендвіч був приготований недостатньо швидко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

Розслідувати убивство почали після інциденту в п'ятницю ввечері в східному передмісті Парижа Нуазі-ле-Гран. Підозрюваний втік з місця події та не був спійманий. Бригади швидкої допомоги намагалися врятувати 28-річного офіціанта, якому клієнт поцілив у плече, але він загинув на місці події.

Його колеги повідомили поліції, що клієнт втратив самовладання через тривалість приготування їжі. Вбивство приголомшило місцевих жителів і власників магазинів. Ресторан відкрився кілька місяців тому, й, за словами місцевих, тут ніколи не було жодних проблем. Деякі жителі заявили, що в цьому районі стався сплеск злочинності, в результаті чого на вулицях посилилися торгівля наркотиками та пияцтво.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...