Злий та голодний: У Франції клієнт застрелив офіціанта через повільне обслуговування

Вбивство приголомшило місцевих жителів і власників магазинів.

Під Парижем клієнт застрелив офіціанта через те, що його сендвіч був приготований недостатньо швидко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

Розслідувати убивство почали після інциденту в п'ятницю ввечері в східному передмісті Парижа Нуазі-ле-Гран. Підозрюваний втік з місця події та не був спійманий. Бригади швидкої допомоги намагалися врятувати 28-річного офіціанта, якому клієнт поцілив у плече, але він загинув на місці події.

Його колеги повідомили поліції, що клієнт втратив самовладання через тривалість приготування їжі. Вбивство приголомшило місцевих жителів і власників магазинів. Ресторан відкрився кілька місяців тому, й, за словами місцевих, тут ніколи не було жодних проблем. Деякі жителі заявили, що в цьому районі стався сплеск злочинності, в результаті чого на вулицях посилилися торгівля наркотиками та пияцтво.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...