"Злив" навіть секретну інформацію: Солдат ЗСУ влаштував у ТіkТоk відеочат із "ДНР" і назвав росіян "братнім народом" (фото)

Солдат-строковик Збройних сил України влаштував у соцмережі TikTok відеочат, до якого доєдналися терористи "ДНР". Під час спілкування з ними він оприлюднив заборонену секретну інформацію, а також озвучив проросійські пропагандистські меседжі, передають Патріоти України.

Про скандальний факт повідомив на своїй сторінці у Facebook колишній український військовослужбовець, ветеран війни на Донбасі Олександр Грамарчук (Гром). За його словами, інцидент трапився у військовій частині Повітряних сил ЗСУ міста Куп'янськ на Харківщині. Сам же солдат родом зі Славгорода Дніпропетровської області.

"Просто зараз у прямому ефірі солдат строкової служби зливає інформацію противнику. На ранок уже переглянути буде неможливо. Хлопчик розповідає про "браццкій народ" і "вайну алігархав". Розбирайтесь тепер. А от противник в курсі, коли станцію вмикають у Куп'янську. Ось де цінність інфи", – обурився захисник.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.