Злива на Прикарпатті: Затоплені вулиці, знеструмлені цілі райони (фото)

Вулиці Хуста опинилися повністю у воді, а автомобілі плавали по ньому, немов човни.

На Західній Україні пройшли сильні зливи. В результаті опадів повністю затопило місто Хуст. Населений пункт став нагадувати італійське місто Венецію. Про це розповіли в соцмережах місцеві жителі, скаржачись на погодні умови, які на них обрушилися. Так, наприклад, мешканка Хуста Стефа Пикилюк показала на Facebook, що творилося після дощу на вулицях міста, передають Патріоти України.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в Хусті вирувала справжня буря. Вітер з дощем поламав дерева, затопив вулиці, а також порвав лінію електропередач. Половина міста залишилася без світла.

"Здавалося, що це - кінець світу. Гриміло так, що нічне небо ставало білим, як вдень. Гроза пройшла в два етапи. Спочатку одна припинилася, а через годину почалася друга", - пише місцеве видання "Закарпатпост". Також повідомляється про град, який був розміром з волоський горіх.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...