ЗМІ назвали ім'я 18-річного чеченця, який обезголовив учителя в передмісті Парижа

У російському посольстві підтвердили, що вбивця – виходець із РФ.

Учителя історії в передмісті Парижа убив 18-річний москвич із чеченським корінням Абдулак Анзоров, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє телеканал BFM TV з посиланням на французьку поліцію, зловмисник не потрапляв у поле зору спецслужб і не фігурував у досьє радикалізованих осіб. У російському посольстві підтвердили, що йдеться про вихідця з РФ, і запросили більш детальну інформацію у французької влади.

За інформацією France 24, усього у справі затримані вже дев'ять осіб. Зокрема, поліція затримала чотирьох родичів зловмисника, один із яких неповнолітній. Ще троє входять до близького кола злочинця, але не є членами його сім'ї. Також затримано двох батьків, які були не згодні з рішенням вчителя показати дітям карикатури на пророка Мухаммеда.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...