ЗМІ підрахували, скільки юний Гончарук міг заробити на ТБ-шоу (відео)

На гонорар майбутній прем'єр міг купити гарний чотиризірковий коньяк або півтора кілограми російського сиру.

ЗМІ з'ясували, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який у 2012 році засвітився в ток-шоу на телебаченні і на мітингу ошуканих вкладників, міг заробити за таку роботу близько 120 гривень ($15), передають Патріоти України.

Так, менеджер із кадрів телеканалу "СТБ", на якому в 2012 році виходила програма Пальчевського "Про життя", де Гончарук був статистом, заявив, що тоді за масовку в шоу людям платили близько 50 гривень за передачу і 100 гривень за повний день роботи. По курсу 2012 року нинішній прем'єр за передачу отримав близько $6.

Зазначається, що невідомо, чи був Гончарук на мітингу вкладників у масовці, чи справді боровся за свої майнові права. Хоча в його декларації немає даних про придбання квартири в той період і навіть зараз він продовжує знімати житло.

Якщо нинішній чиновник усе ж прийшов на мітинг за гроші, то міг отримати близько 60 гривень – це $7,5. За більш активну участь (наприклад, коментарі журналістам), доплачували окремо – це ще 30-40 гривень (ще $5). Всього це $12,5.

Отже, за червень 2012 року тільки за участь у шоу і в мітингу Гончарук міг отримати близько 120 гривень ($15). За ці гроші тоді нинішній прем'єр міг купити гарний чотиризірковий коньяк або півтора кілограми російського сиру.

Джерело: Вести

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...