Змія влаштувала собі "релакс": Чоловік неабияк налякався, сидячи на унітазі, коли помітив величезного пітона на душовій кабінці (відео)

Австралієць, який сидів на унітазі у своєму будинку в Квінсленді, злякався, коли помітив майже триметрового пітона на своїй душовій. Ентоні Джексон з Hudson Snake Catching сказав, що в середу вранці його викликав до будинку в Оксенфорді чоловік, який повідомив, що побачив велику змію у своїй ванній, коли він користувався туалетом. Компанія з вилову змій розмістила у Facebook фотографії, на яких зображений прибережний килимовий пітон, що сидів на дверній рамі душа просто під світлом, передають Патріоти України.

"Після того, як я припинив сміятися на декілька хвилин, я дістав гачок і зняв його", - сказав Джексон news.com.au.

Ентоні додав, що змія, мабуть, була засмучена тим, що її прибрали від тепла, що йшло від світла. Хоча ловцю-початківцю знадобилося всього 30 секунд, щоб спустити пітона з його місця відпочинку, він не був готовий здатися без бою.

"Він намагався мене вкусити... Я думаю, що це був хижак, тому що він подивився донизу і побачив у мені їжу", - пояснив він.

Втім, він таки уникнув укусу схвильованої змії і зумів помістити її до наволочки для безпечного транспортування до дикої природи.

Для нього найкумеднішим у цій ситуації був той факт, що у домовласника був домашній пітон, але він був до смерті наляканий "зловмисником" у їхній ванній.

Попри свій великий розмір, Ентоні сказав, що пітони цікаві, але в основному нешкідливі, якщо їм дати спокій. "Рік тому я був у жаху від них, а тепер думаю, що вони прекрасні", – сказав він. "Вони можуть страшенно вкусити, тому ви повинні ставитися до них з повагою".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...