Зміна амплуа чи просто новий досвід? Наталі Портман і Серена Вільямс купують футбольний клуб (фото, відео)

Зараз в лізі NWSL виступає 10 команд, клуб Вільямс і Портман стане 11-м.

Легендарна тенісистка, чотириразова олімпійська чемпіонка Серена Вільямс і зірка Голлівуду Наталі Портман стануть власниками жіночого футбольного клубу з Лос-Анджелеса, повідомляють Патріоти України із посиланням на Bleacher Report.

Команда The Angel City ( «Місто Ангелів») з 2022 року виступати в Національній жіночій футбольній лізі (NWSL), яка вважається найсильнішою в світі. У NWSL, зокрема, виступає найкрасивіша футболістка світу Алекс Морган, яка народила недавно дочка.

Повідомляється, що, крім Вільямс і Портман, співвласниками клубу стануть актриси Єва Лонгорія, Узо Адуба, Дженніфер Гарнер і Джессіка Честейн, знамениті футболістки Міа Хамм і Еббі Вамба, а також чоловік Вільямс Алексіс Оганян. Всього ж до складу співвласників клубу увійдуть 30 осіб.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...